aHLaN waSAhLan...seLaMaT daTaNg kE bLOg aKHiiDeY...tERima kaSiH keRaNa sUDi kuNJuNgi aKHiiDEy...
Oleh kerana terdapat permintaan, maka mulai Februari 2010, akhiidey telah menyediakan ruangan mencari kerja bagi setiap negeri. Mudah-mudahan ia dapat membantu mereka yang sedang mencari kerja. Sekiranya anda mempunyai cadangan boleh emailkan akhiidey di sipitang_gata@yahoo.com.my klik (yahoo)
akhiidey menawarkn beberapa barangan, produk untuk pengunjung blog ni. Mungkin ada barangan,produk yang sedang anda cari. Kalau berminat, kita boleh ejah,wak kiro,sms,email@yang best akhiidey jumpa dgn anda(area daerah bachok klate dan sipitang sabah saja yer!!). Dibawah ni boleh la anda klik,tengok;
Jersi World Cup 2010 dan Jersi Kelab
Kayu Tas dan Raja Kayu
Produk Halia Yusmira Trading
Pakaian adidas dan nike
Gelang mutiara, kristal, loket rantai, butang baju lelaki&seumpamanya...
Kain Pasang Perempuan
Kain Batik Perempuan
Baju Batik lelaki
Produk Adi Putra mengandungi steroid?

KUALA LUMPUR - Syarikat Aura Adi Enterprise tampil memberikan penjelasan berkaitan laporan rampasan produk kesihatan didakwa mengandungi bahan racun steroid oleh Bahagian Penguat kuasa Farmasi Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), kelmarin.

Jurucakapnya berkata, pengurusan syarikat milik kanak-kanak genius, Adi Putra Abdul Ghani, 10, yang dikendalikan ibunya, Serihana Elias, 35, itu amat kecewa dengan laporan media yang mengatakan produk Adi Putra tidak selamat digunakan tanpa mendapatkan penjelasan pihak syarikat.

Menurutnya, pihaknya menafikan dakwaan produk kesihatan keluaran syarikat Aura Adi Enterprise mengandungi dadah steroid seperti yang dilaporkan.

“Semua produk kesihatan daripada syarikat ini tidak mengandungi bahan terlarang dan ia disahkan melalui ujian makmal yang dijalankan di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Skudai, Johor.

”Ubat-ubatan keluaran Adi Putra tidak mengandungi dadah seperti yang didakwa dan semua pengguna yang mengambilnya tidak perlu bimbang,” katanya kepada Sinar Harian dalam kenyataan di sini, semalam.

Serihana berkata, syarikat Aura Adi Enterprise mempunyai dokumen bagi mengesahkan bahawa semua produk yang dikeluarkan syarikat itu selamat, bersih dan suci untuk fizikal serta mental.

Menurutnya, syarikat berkenaan mempertahankan produk kesihatan keluarannya dan sedia berdepan pihak berkenaan bagi menjelaskan perkara sebenar.

"Ramai yang mengambil ubat Adi Putra, termasuk golongan kenamaan dan pelajar serta ia terbukti memberikan kepuasan hati kepada semua pengguna," katanya.

Ikon ini merupakan link ke situs bookmark sosial dimana pembaca dapat berbagi dan menemukan halaman web baru.
 • Digg
 • Sphinn
 • Delicious
 • Facebook
 • Mixx
 • Google
 • Furl
 • Reddit
 • Spurl
 • StumbleUpon
 • Technorati
 • 0 ulasan:

  Catat Ulasan

  Related Posts with Thumbnails
  sekadar berkongsi...ebook,pdf,software,video,mp3...
  PENAFIAN: Laman blog akhiidey tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini. Hakcipta Terpelihara @ 2009

    © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

  Back to TOP